Piragüisme, caiac i paddlesurf

El pantà de Darnius Boadella és un lloc ideal per a practicar el caiac i la pesca. Per fer-ho pots adreçar-te al pantà a través de Darnius, l’accés es fa des del Club Nàutic. A la vora de l’aigua es poden llogar caiacs autobuidables individuals, de dues o tres persones, paddlesurf, vela i altres ofertes d’activitats del Club Nàutic Darnius i de l’empresa Màgic Empordà Serveis i activitats nàutiques.

Una de les excursions més interessants és en direcció a Sant Llorenç de la Muga, seguint el curs del Riu Muga, on es poden veure les runes de l’antic veïnat, que va quedar sota l’aigua de l’embassament, enmig d’una absoluta tranquil·litat. També és molt bonica l’excursió cap al Riu Arnera, a la dreta de l’embassament, en direcció al balneari de la Central.

Per navegar al pantà amb una embarcació pròpia (barca, caiac, piragua, etc.) cal aconseguir el permís de l’Agència Catalana de l’Aigua. Per tramitar el permís haureu de presentar la Declaració Responsable de Navegació i flotació en rius o embassaments. Podeu iniciar la tramitació de forma telemàtica aquí: http://aca.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Navegacio-i-activitats-relacionades-per-rius-i-embassaments?moda=1

Atenció: La pesca sense llicència i la navegació sense autorització no està permesa.


Club Nàutic Darnius

El Club Nàutic de Darnius és una entitat sense ànim de lucre, membre de la Federació Catalana de Piragüisme. Entre d’altres, ofereix lloguer de caiacs, paddlesurf, sortides en veler, excursions i diverses activitats nàutiques sostenibles, sense motors ni sorolls. Oferim descomptes per a escoles, casals, grups i activitats educatives

clubnauticdarnius@gmail.com

642 182 208

Instagram


Màgic Empordà Serveis i Activitats Nàutiques

Escola d’esquí nàutic. Serveis: Classes d’esquí Nàutic, Wakeboard, banana bus, iniciació i perfeccionament. Lloguer de caiacs i canoes. Serveis per a grups, escoles i empreses.

www.magicemporda.com

Informació i reserves: Telèfon o whatssap al 609 724 124

joaco.gr@gmail.com


Més informació

Al pantà de Darnius-Boadella, accés per Darnius.